Angela Gheorghiu, bătută de soţ

Artista Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Independent că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani.

Fostul ei soţ, tenorul Roberto Alagna, a fost violent cu ea chiar în faţa familiei, iar uneori Angela Gheorghiu mărturiseşte că nu mai putea cânta din cauza acestor abuzuri. Dezvăluirea a fost făcută într-un ziar britanic.

‘Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar nu am vrut să continuu să trăiesc cu ideea că bărbatul de lângă mine este violent. Basta! Am spus tot ce puteam spune, am făcut tot ce era de făcut, până în ultimul moment. Mi-am spus mie însămi că nu este adevărat, că nu pot accepta că aşa ceva mi se întâmplă… acum accept şi gata. Un asemenea om nu se va schimba niciodată’, a spus Angela Gheorghiu.

‘Era violent şi în faţa familiei mele şi în faţa familiei lui. Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagră din povestea vieţii mele. Ani de zile am refuzat să cred, am spus că va fi bine… lucruri pe care ţi le spui mereu. Dar este ca o boală. Chiar dacă eşti cel mai furios om din lume, să îţi loveşti soţia… este imposibil. Să faci asta în faţa tatălui tău, în faţa fratelui tău şi ei să nu spună nimic? Aşa a fost viaţa mea’, completează vedeta într-un interviu acordat publicaţiei The Independent şi preluat de agenţia Mediafax .

La începutul acestui an, Angela Gheorghiu a anunţat că va divorţa de Roberto Alagna.