Confidenţialitate

Angajații primăriei Râmnicu Vâlcea vor mai putea merge la muncă doar dacă sunt vaccinați sau prezintă un test PCR negativ | AUDIO

Funcționarii Primăriei Râmnicu Vâlcea, inclusiv polițiștii locali și angajații Direcției de Asistență Socială nu vor mai putea merge la muncă dacă nu sunt vaccinați sau nu prezintă un test PCR negativ.

Excepție fac doar cei care, din motive medicale, au interdicție la vaccinare. Decizia se aplică de la 1 octombrie și a fost luată de edilul șef pentru a preveni îmbolnăvirile în rândul cetățenilor care intră în contact cu salariații Primăriei.

Asta, după ce mai mulți funcționari au fost infectați cu Covid 19.

În județul Vâlcea, a apărut și prima localitate cu rată mare de infectare în valul 4, comuna Valea Mare, unde incidența îmbolnăvirilor este de 4,68 la mia de locuitori.

Ca măsuri de prevenție a răspândirii virusului, masca de protecție devine obligatorie, inclusiv pe stradă, locuitorii nu mai au voie să își părăsească gospodăriile pe timpul nopții, cu excepția celor care au urgențe medicale sau se deplasează în interes de serviciu, iar operatorii economici își reduc programul de lucru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicoleta Ene

Foto: INQUAM/Octav Ganea