Confidenţialitate

Angajat al Fiscului brașovean, infectat cu noul coronavirus

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov.

Funcționarul în cauzã nu desfãșura activitate cu publicul.

Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmãrește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranțã în unitãțile fiscale.

Reamintim contribuabililor cã obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanțã prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro.

Un asistent medical de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a fost infectat cu noul coronavirus.

Autorităţile au început ancheta epidemiologică. Se verifică dacă asistentul a luat virusul în timpul programului sau în alte circulstanţe. Colegii cu care acesta a intrat în contact sunt în izolare la domiciliu.