Andrei Roșu este primul român care a traversat înot Canalul Mânecii

Andrei Roșu a devenit primul român care a traversat înot Canalul Mânecii în cadrul competiției Enduroman Arch to Arc, cel mai dificil ultra triatlon din lume: Enduroman Arch 2 Arc; 140 de kilometri de alergare, 60 de kilometri de înot (traversarea Canalului Mânecii) și 300 de kilometri de pedalat.

Andrei Roșu participă la această competiție pentru HOSPICE Casa Sperantei, cu scopul de a oferiri îngrijire paliativă gratuită la domiciliu pacienților (copii și adulți) cu boli incurabile.

Andrei Roșu a scris pe profilul său de Facebook un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care l-au susținut, în care povestește și obstacolele întâlnite în timpul cursei: Andrei a vomat de 42 de ori (ar fi fost nevoit să se retragă dacă ar fi ajuns la 50), brațul stâng nu i-a mai fost funcțional după kilometrul 40, a avut de înfruntat 2 ”lanuri” de meduze-gigant roz și violet, iar apa a avut o temperatură de 13 grade în Marea Britanie și 14 în Franța.

Va multumesc din suflet pentru urari si pentru sprijin! Pe parcursul probei de inot, echipa de suport imi citea mesajele…

Posted by Andrei Rosu on Monday, June 29, 2015

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS