Andreea și Vasile, din Piatra Neamț, pleacă să vadă UEFA Champions League Final Kiev 2018

Câștigătorii concursului din Deșteptarea Mastercard te trimite la finala UEFA Champions League 2018 să trăiești momente de neprețuit! au venit joi la Europa FM pentru a-și lua biletele pentru UEFA Champions League Final Kiev 2018.

Cu doar câteva ore înainte de decolare, Andreea și Vasile au stat la povești cu Vlad, George și Luca, au făcut planuri pentru Kiev și au spus care le sunt favoriții în marea finală, urmând ca săptămâna viitoare să descoperim cu ei în Deșteptarea dacă preferințele experimate acum s-au potrivit cu rezultatul de sâmbătă.

Andreea a câștigat concursul în Deșteptarea și a decis să-și ia soțul, Vasile, în aventura pe care orice microbist își dorește să o trăiască live – finala UEFA Champions League 2018 de pe 26 mai.

Real Madrid și Liverpool se întâlnesc pe 26 mai în Ucraina la Kiev, în finala UEFA Champions League 2018. Real Madrid a trecut în semifinale de Bayern Munchen după 4-3 la general, în timp ce Liverpool a jucat cu AS Roma, reușind calificarea după 7-6 la general!

Sârbul Mirolad Mažić va fi arbitrul finalei de pe NSC Olimpiyskiy, urmând să îi aibă asistenți pe Milovan Ristic și Dalibor Djurdjevic, iar adiționali vor fi Nenad Djokivc și Danilo Grujic.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS