Andreea Esca: „Din toamnă o luăm de la capăt, ca elevii” – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment muzical al verii de la malul Mării Negre Europa FM Live pe Plajă 2017 a început joi, 27 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 29 iulie, aducând laolaltă peste o sută de mii de oameni şi 17 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

Joi, 27 iulie, a fost o seară dedicată muzicii rock. Zeci de mii de tineri au trăit o seară de vis împreună cu Alternosfera, Vița de Vie, Grimus, Les Elephants Bizarres și The Kryptonite Sparks.

Sâmbătă a fost o zi maraton, cu cea mai buna muzică live pe plaja Europa FM. I-am avut alături pe cei mai în vogă artiști ai momentului: Smiley, Loredana, Carla’s Dreams, Voltaj, Vama, Nicoleta Nucă, The Motans, Bere Gratis, Mihail, Jean Gavril, Antonia și Alina Eremia.

În faţa publicului, pe scena Europa FM Live pe Plajă a urcat şi Andreea Esca, cea cu care ne vom reîntâlni, din toamnă, în fiecare sâmbătă dimineaţă în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

„Din toamnă vor urma multe surprize, tot felul de poveşti. Mie îmi plac poveştile frumoase, aşa că sigur o să găsim alţi oameni interesanţi despre care n-am apucat să vorbim până acum. În toamnă o luăm de la capăt, ca elevii”, a spus Andreea Esca pentru Toader Păun la interviurile din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă.

Evenimentul Europa FM Live Pe Plajă a putut fi urmărit și online. În total, în cele 2 zile de concert, s-au înregistrat peste un milion de vizualizări pe toate platformele online, inclusiv pe europafm.ro.

Înregistrarea completă Europa FM Live pe Plajă 2017 poate fi urmărită pe www.livepeplaja.ro.

Foto: Miricus Aecrim