Confidenţialitate

Andreea Esca, despre Europa FM Live pe Plajă: ”Simți toate sufletele, unul lângă celălalt. Îți dau o atmosferă anume” – VIDEO

Andreea Esca se pregătește intens pentru un nou sezon La Radio la Europa FM.  Prezentă la concertul Europa FM Live pe Plajă 2016, Andreea Esca i-a spus lui Toader Păun că emisiunea va reîncepe din 10 septembrie.

”Vreau să stau în continuare de vorbă cu oameni foarte frumoși, oameni care îmi plac, oameni care cred că le plac și ascultătorilor Europa FM și să ne revedem cu bine.”

Cei doi au discutat și despre concertul care a avut loc pe plaja dintre Venus și Saturn, unde, în cele trei zile, au venit peste 200.000 de oameni.

Andreea Esca nu a ascuns faptul că a fost impresionată de câți oameni au venit la concert. ”Artiștii au fost unul și unul, s-a auzit extraordinar de bine.”

În plus, a recunoscut că s-a simțit mai bine în public, printre zecile de mii de oameni. ”În public e întotdeauna mai plăcut pentru că simți toate sufletele, unul lângă celălalt, și îți dau o atmosferă anume.”

Așadar, din toamnă, în fiecare sâmbătă de la ora 12.00, Andreea Esca va invita La Radio cele mai importante personalități ale momentului. Emisiunea poate fi urmărită şi în format video direct pe www.europafm.ro.