Andrea Bocelli lansează ‘Muzica tăcerii’ la Bucureşti

Autobiografia lui Andrea Bocelli, ‘Muzica tăcerii’, va fi lansată joi la Bucureşti, cu două zile înaintea concertului pe care tenorul italian îl va susţine la complexul Romexpo.

Lansarea cărţii ‘Muzica tăcerii’ va avea loc joi, începând cu ora 18.30, la Institutul Italian de Cultură.

Romanul autobiografic ‘Muzica tăcerii’ este o mărturie a destinului tenorului, o poveste despre muzică şi iubire. În spaţiul neaşteptat al unei cărţi, artistul toscan Andrea Bocelli dăruieşte o altă muzică, la fel de atrăgătoare – ‘muzica tăcerii’, vocea lumii lăuntrice a unui personaj a cărui sensibilitate face ca orice reflecţie să fie captivantă, orice confidenţă să fie preţioasă.

Andrea Bocelli s-a născut în comuna Lajatico din provincia Pisa, pe 22 septembrie 1958. Licenţiat în drept, el este unul dintre cele mai surprinzătoare fenomene muzicale ivite în ultimii ani.

După ce, în anul 1994, a fost câştigătorul secţiunii ‘Propuneri noi’ la Festivalul Sanremo, a ajuns în vârful clasamentelor internaţionale şi a vândut peste 70 de milioane de discuri.

Ambasador al tradiţiei muzicale italiene, Bocelli a apărut în spectacole alături de cei mai proeminenţi artişti ai muzicii contemporane, pe principalele scene din lume. Aceste spectacole, precum şi faima adusă de o carieră discografică fără precedent, au făcut să-i fie dedicată o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood.

Volumul va putea fi achiziţionat din librării la preţul de 35 lei.