André Rieu, un nou concert la București în 2016 – VIDEO

Andre Rieu _2016

Violonistul şi compozitorul olandez André Rieu, împreună cu Orchestra Johann Strauss, vor concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe data de 11 iunie 2016.

Spectacolul, cu o durată de trei ore, pe care André Rieu îl va susţine în vara anului 2016 se anunţă a fi unul extraordinar, care va cuprinde un nou program artistic, anunţă organizatorii.

Biletele pentru noul concert André Rieu vor fi puse în vânzare începând de marți, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei.

În luna iunie a acestui an, André Rieu a susţinut şapte concerte în București, la care au participat aproximativ 85.000 de spectatori.

De asemenea, declarându-se îndrăgostit de România, în concertele sale de la Maastricht, Rieu a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir.

André Rieu este considerat unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori.

Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Înregistrare din concertul André Rieu la București 2015:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS