André Rieu susţine încă un concert în Cluj-Napoca

După ce 7500 de bilete s-au epuizat în numai trei ore de la punerea în vânzare pentru concertul anunțat de André Rieu în Cluj-Napoca, artistul anunță ca mai adaugă în programul său încă un spectacol.

André Rieu anunţă programarea unui nou concert, ce va avea loc joi, 4 aprilie 2019, de la ora 20:00, în aceeași locație din Cluj-Napoca.
„Aș dori să le mulțumesc tuturor fanilor noștri minunați din România pentru primirea călduroasă și pentru reacția absolut minunată de astăzi! Aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântați să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste, André Rieu.”

Biletele pentru cel de-al doilea concert André Rieu la Cluj Napoca au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro, www.andrerieu.com precum și în magazinele partenere Eventim din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV precum și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 280 lei, Cat.II – 380 lei, Cat.IV – 480 lei și VIP – 680 lei.

”Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea,” spune André Rieu.

”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu.”, completează artistul.