André Rieu concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca

Recunoscut ca fiind „Regele Valsului” din Mexic până în Australia, André Rieu va concerta pentru prima dată în Cluj – Napoca.

André Rieu vine pentru prima dată la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20:00, într-un nou concert memorabil ce face parte din turneul mondial 2019.

Biletele vor fi disponibile începând de joi, 29 noiembrie, la ora 10:00 și vor putea fi achiziționate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum și din magazinele partenere EVENTIM din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall și la prețuri ce pornesc de la 200 lei, în funcție de categoria de loc.

”Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea,” spune André Rieu.

”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu.”, completează artistul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS