André Rieu revine în Piaţa Constituţiei pe 11 şi 12 iunie

André Rieu va veni pentru a doua oară în concert la Bucureşti, cu două spectacole programate pentru 11 şi 12 iunie, de la ora 20:30, în Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi de invitaţii săi speciali.

Cum spectacolul anunţat pentru ziua de sâmbătă, 11 iunie, este sold out de mai bine de două luni, artistul a programt şi cel de-al doilea concert la Bucureşti.

Cel de-al doilea concert André Rieu va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30, în Piaţa Constituţiei.

Biletele pentru noul concert André Rieu au fost puse în vânzare şi sunt disponibile atât online prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Preţurile biletelor rămân neschimbate, fiind variabile în funcţie de categoria de loc.

Anul trecut, în luna iunie, André Rieu a susţinut la Bucureşti, nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.

Cu acest succes André Rieu a înregistrat un nou record pentru cel mai amplu eveniment concertistic al anului, scriind astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.