André Rieu anunță al treilea concert la București

Cu 23.000 de bilete vândute, André Rieu anunță al treilea concert la București pe 14 iunie 2015.

Record absolut de vânzări: biletele pentru al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România s-au epuizat în această după-amiază, după ce biletele pentru primul concert anunțat s-au vândut în numai trei ore.

Este cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată

Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România (vineri, 12 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vândut în timp record în această după-amiază. André Rieu anunță un al treilea concert, duminică, 14 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Faimosul violonist André Rieu a înregistrat astăzi un nou record absolut de vânzare a biletelor în România, unde va concerta în premieră în iunie 2015, în Piața Constituției: în numai câteva ore de la punerea în vânzare, au fost epuizate și toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anunțat în cursul zilei de astăzi. Biletele pentru primul concert anunțat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert André Rieu va avea loc duminică, 14 iunie 2015, în Piața Constituției, iar biletele sunt disponibile prin Eventim și partenerii autorizați.

‘Dragii fani din România, sunt copleșit de primirea calduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri, la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!’, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.

‘Aştept cu nerăbdare să cânt pentru publicul român. Călătoresc în jurul lumii cu orchestra mea, să întâlnesc oamenii şi să privesc oamenii în ochi. Asta îmi place să fac când sunt pe scenă’, spune André Rieu.

În interviul realizat de Toader Păun pentru Europa FM, André Rieu vorbește despre cum s-a îndrăgostit de soția alături de care este de 40 de ani, de spectacolele sale, cum își găsește energia și transmite fanilor din România un mesaj plin de căldură.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu