André Rieu anunță al doilea concert în București

12.500 de bilete pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu în România s-au epuizat complet în numai trei ore de la punerea în vânzare.

Biletele pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu în România (13 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, la ora 9.00, s-au vândut în numai 180 de minute. André Rieu anunță că noul concert are loc vineri, 12 iunie, 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim chiar din acest moment.

Vânzările pentru concertul live susținut de celebrul violinist André Rieu în premieră în România în Piața Constituției din București alături de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra și anunțat într-o conferință extraordinară de presă marți, 9 decembrie, la Ateneul Român au înregistrat un record de vânzare, epuizându-se în doar trei ore.

Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunță programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot în Piața Constituției, din București. Biletele s-au pus în vânzare deja prin rețeaua Eventim.

‘Dragii fani din România, sunt copleșit de primirea calduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri, la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!’, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu