André Rieu anunță al cincilea concert la București (VIDEO)

Biletele pentru al cincilea concert André Rieu la București sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist André Rieu îl va susține la București este programat pentru sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu și municipalitatea au căutat împreună soluții pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert André Rieu a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției.

Biletele pentru concertul André Rieu din 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

În cazul rezervărilor la concertele André Rieu deja anunțate, care din diverse motive au fost anulate de clienți, procedura uzuală aplicată de EVENTIM este să repună în vânzare biletele corespunzătoare.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu