Andra a împlinit 30 de ani pe 23 august – VIDEO

Chiar pe 23 august Andra împlineşte 30 de ani.

De lungul anilor, Andra a primit numeroase premii, printre care trei la gala “10 pentru România” pentru cea mai bună voce feminină şi premii pentru interpretare la Festivalul “Cerbul de Aur” şi la Festivalul de la Mamaia.

În decursul carierei, Andra a lansat şi trei albume de muzică populară şi unul de colinde.

Artista a fost anul acesta pe scena Europa FM Live pe Plajă, după eveniment mărturisind în culise că este impresionată şi onorată de fanii care o urmează peste tot, inclusiv la mare.

Andra și-a început cariera în 2001. Single-ul ei de debut a fost “În noapte mă trezesc“.

În 2002 a urmat single-ul “Un ocean de ai fi“, care face parte de pe al doilea album al Andrei, “Dragostea mea“.

În 2004 a promovat single-ul “Vreau sărutarea ta” împreună cu Tiger 1 de pe noul album lansat în acelaşi an şi care purta chiar numele piesei.

În 2007 a participat la competiția națională “Eurovision” alături de trupa Simplu cu melodia “Dracula, My Love“, ce avea însă să fie descalificată.

În 2010, Andra a lansat single-urile “Abelia” și “Something New“, cel din urmă având să devină un adevărat hit. Acesta a fost inclus, mai târziu, pe albumul “Inevitabil va fi bine“.

În 2012 s-a întors la muzica pop, iar “Avioane de hârtie“, “K la Meteo” și “Inevitabil va fi bine” sunt hit-urile care au cucerit topurile românești.

Cel mai recent single lansat de Andra este “Why“, care doar în prima săptămână a înregistrat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.