Confidenţialitate

Anchetă la Botoșani, după ce o tânără însărcinată, mamă a încă 3 copii, a murit în spital

Este anchetă în Botoșani, după ce o tânără de 26 de ani a murit, la câteva ore de la internarea în Spitalul Județean de Urgență.

Tânăra era însărcinată în luna a treia. Ea mai avea acasă 3 copii.

Poliția Botoșani anunță că, în acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. O cerere în acest sens a fost făcută chiar de rudele femeii.

A stat până dimineața, cu dureri foarte mari, nu i-a făcut nimeni nimic – spune fratele victimei, Vlad Miron, pentru Monitorul de Botoșani.

Tânăra era însărcinată în luna a treia şi joi seară a acuzat dureri abdominale şi cu sângerare genitală externă. A ajuns cu ambulanţa la Maternitate, unde a fost internată, însă vineri dimineaţă starea de sănătate i s-a agravat – spune Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Botoșani, pentru publicația Monitorul de Botoșani.

O anchetă face și conducere spitatului Județean. Iar în mediul online circulă o petiție semnată de sute de persoane, prin care se cere dreptate pentru tânăra de 26 de ani, care era mamă a încă 3 copii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.