Ana Ularu la Smart People: ”Presa de acasă știe să arunce în derizoriu” (VIDEO)

Invitată în emisiunea Smart People de la Europa FM, Ana Ularu a povestit despre experiența ei cu presa românească din timpul serialului de succes ‘Familia Borgia’.

În 2013, actriţa Ana Ularu a fost distribuită în cel de-al treilea sezon al celebrului serial de televiziune ‘Familia Borgia’. Actriţa, cunoscută din ‘Periferic’, ‘Hârtia va fi albastră’, ‘Italiencele’, a jucat rolul ducesei Charlotte d’Albret, cea care a devenit soţia lui Cesare Borgia.

Din cauza unei scene nud scurte, Ana Ularu a fost suprinsă să descopere cum presa din România a știut să arunce în derizoriu un rol deloc ușor. Ea povestește, la Smart People, la Europa FM, că a avut totuși noroc că în perioada articolelor deplasate din presă se afla la filmări în Bulgaria și nu a a vut foarte mult timp să reacționeze.

Declarațiile făcute de Ana Ularu în urmă cu doar câteva momente în emisiunea Smart people la puteți vede cu un click aici

La filmarea serialului de televiziune ‘Familia Borgia’, Ana Ularu a făcut echipă cu Jeremy Irons, actor nominalizat la ‘Globul de Aur’ pentru ‘Cel mai bun actor într-un serial de televiziune’ în 2012 pentru rolul dintr-un sezon anterior al aceluiaşi film.

‘Familia Borgia’ este creat, produs şi scris de regizorul laureat cu ‘Oscar’, Neil Jordan (‘The Crying Game’).