Ana Moura va concerta pentru prima dată în România

Europa FM susţine concertele Ana Moura care vor avea loc în luna octombrie, la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Ana Moura, cea mai iubită cântăreaţă de fado a Portugaliei, este cea mai tânără fadistă care a fost nominalizată vreodată la premiul olandez muzical Edison, iar pasiunea intensă a acesteia pentru acest gen muzical a propulsat-o direct în topuri.

Printre piesele cele mai cunoscute ale artistei se numără ‘Até ao Verão’, ‘O Fado da Procura’ şi ‘Leva-me aos Fados’.

Concertele Ana Moura vor avea loc pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 octombrie, la Teatrul Naţional din Timişoara, şi pe 7 octombrie, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Fado este cea mai celebră muzică a Portugaliei, care exprimă o serie de emoţii – singurătate, melancolie, dor. ‘Fado’ (din latină ‘fatum’) este tradus în mod obişnuit ca ‘destin’ sau ‘soartă’.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului pot fi cumpărate la preţurile de 260 de lei (categoria VIP), 210 lei (categoria I), 180 de lei (categoria a II-a), 140 de lei (categoria a III-a), 100 de lei (categoria a IV-a).

În ceea ce priveşte concertele de la Timişoara şi Cluj-Napoca, tichetele pot fi cumpărate la preţurile de 190 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 130 de lei (categoria a III-a), 110 lei (categoria a IV-a), 80 de lei (categoria a V-a) şi 50 de lei (categoria a VI-a).