Amintirile de la Europa FM Live pe Plajă se transformă în premii

Ai fost cu noi la cel mai mare concert live de pe litoralul românesc? Atunci arată-ne cum te-ai distrat şi te recompensăm cu multe premii!

Arată-ne cum te-ai distrat la concertul Europa FM Live pe Plajă şi poţi câştiga super perechi de ochelari de soare sau o super bicicletă!

Încarcă pozele şi filmările tale pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi ascultă pe 22 iulie emisiunea ‘Deşteptarea’ pentru a afla dacă ai câştigat!

Cu cât încarci mai multe poze şi clipuri video, cu atât ai mai multe şanse de câştig!

Europa FM Live pe Plajă 2013

Cel mai mare show al anului organizat de postul de radio a debutat cu Smiley, alături de care zeci de mii de oameni au cântat cele mai iubite hit-uri ale artistului. Smiley a făcut un show de zile mari și n-a fost lăsat de public să plece de pe scenă fără bis-uri. ‘N-am mai cântat niciodată în fața unui public atât de numeros‘, a mărturisit artistul pe scenă, impresionat de cei peste 75 de mii de români care au umplut până la refuz arena pe care s-a desfășurat concertul.

Direcția 5 – una dintre cele mai iubite formații din România – a făcut un adevărat spectacol, aseară. Zeci de mii de mâini s-au ridicat în aer, ținând ritmul fiecărei melodii. Formația s-a aflat pentru a doua oară pe scena Live pe Plajă.

Vama a adus publicul în delir, după ce Tudor Chirilă și-a aruncat tricoul și s-a urcat pe o schelă a scenei, cântând de la câțiva metri înălțime. Zeci de mii de fani au cântat împreună cu artistul ‘Perfect fără tine’, dar și alte hit-uri Vama, demonstrând că știu toate cântecele din repertoriul celebrei formații.

Voltaj a încheiat concertul Europa FM ‘Live pe Plajă’, formație așteptată inclusiv de premierul Victor Ponta, care a declarat că a venit special ca să-i vadă pe băieți concertând live. Voltaj a făcut spectacol și a electrizat pur și simplu mulțimea. Zecile de mii de români, veniți din toate colțurile țării – au cântat fiecare melodie a formației iar show-ul s-a prelungit până după ora 01:00 dimineața.