Confidenţialitate

Amenzi de 400.000 de lei, un club și 2 terase închise în București pentru încălcarea legilor anti-Covid | AUDIO

Polițiștii, însoțiți de jandarmi și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au verificat, în weekend, 12 terase și restaurante din parcul Herăstrău. Clubul Loft și restaurantul Casa di David au fost amendate și închise pentru următoarele 30 de zile, deoarece nu respectau măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Și clubul Bamboo a fost amendat cu 30 de mii de lei și închis timp de o lună,  pentru că a amenajat o terasă fără autorizație, iar mesele nu erau distanțate, așa cum prevede legea. Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

”În Sectorul 2, la o societate comercială s-a constatat că funcționează fără autorizație, drept pentru care a fost primită o sancțiune contravențională și DSP urmează a dispune suspendarea activității acestei societăți. Scopul acestor activități e acela de a preveni răspândirea viruslui SARS-CoV-2”.

Polițiștii au intervenit și la o petrecere privată care avea loc într-un club din Regie și au aplicat amenzi în valoare de 5500 de lei.

În total, polițiștii au dat peste 350 de amenzi în valoare de aproape 400.000 de lei. Au fost sancționați nu numai operatori economici, ci și persoane fizice, surprise în localuri sau pe stradă că nu respectă măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Florentina Mihăiță