Confidenţialitate

Ambasadorul Israelului, David Saranga, ”tată” adoptiv pentru o ursoaică

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a devenit astăzi ”tatăl” adoptiv al ursoaicei Mura. Aceasta se află în sanctuarul de la Zărnești, după ce ani de zile a făcut spectacole la Circul din București.

Ambasadorul David Saranga și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere, iar personalul Ambasadei i-a făcut un cadou cu totul special: a devenit tatăl adoptiv al unei ursoaice de la Sanctuarul din Zărnești.

„Echipa Ambasadei noastre l-a surprins cu un cadou special: ursoaica Mura s-a născut în 2001 și, până la vârsta de 5 ani, a fost forțată să facă spectacole la Circul din București. Mers pe bicicletă ori pe vârfuri. îmbrăcată în costume de fetiță, Mura își ducea traiul în condiții dificile”, au scris reprezentanții Ambasadei pe pagina de Facebook.

În 2006 ursoaica Mura a revenit în natură și în libertate. Alături de alți 100 de urși, ea se bucură de libertate la Sanctuarul de urși de la Zărnești.

„Costul pentru menținerea unui urs este de 70.000 de euro pe an, așa că puteți sprijini sanctuarul la rândul vostru”, au mai scris pe rețeaua de socializare angajații Ambasadei.

Sursa Foto: Facebook David Saranga