Confidenţialitate

Amalia Lică, cvadruplă campioană europeană la junioare, după câștigarea a 4 medalii de aur la Campionatele Europene de Gimnastică Ritmică de la Budapesta | AUDIO | VIDEO

Rezultate remarcabile obținute de o sportivă din România la Campionatele Europene de Gimnastică Ritmică pentru junioare. După ce a obținut aurul în proba pe echipe, sportiva Amalia Lică a cucerit, în aceeași zi, alte trei medalii de aur: la cerc, panglică și măciuci.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Trei finale și tot atâtea medalii de aur a obținut gimnasta Amalia Lică, în vârstă de 15 ani, la Campionatele Europene de Gimnastică Ritmică de la Budapesta.

Sportiva a impresionat juriul și spectatorii prin tehnica și eleganța de care a dat dovată în timpul probelor de concurs.

La cerc, a obținut un punctaj record pentru junioare (32.850).

Foarte sigură în executarea exercițiilor și mereu cu zâmbetul pe buze, Amalia Lică a impresionat și în finala de gimnastică ritmică cu panglică, precum și în finala de la măciuci.

Antrenată de Adriana Mitroi, Amalia Lică a devenit cvadruplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiţie.

Sursa foto: Facebook / Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Citește și: Producător american de dulciuri, amendat cu peste 300 de milioane de euro de CE după ce a vândut produse la suprapreț în state din UE, inclusiv în România | AUDIO