Confidenţialitate

#AMAEFM Ask me Anything cu Directorul Știrilor Europa FM, Sorin Dragomir

În săptămâna aniversară Europa FM, Directorul Știrilor Europa FM, Sorin Dragomir, răspunde la ORICE întrebare pe Twitter vineri, 29 mai, de la ora 11.30.

Prin directorul său de știri, Sorin Dragomir, Radio Europa FM este promotorul reportajelor și interviurilor de forma lungă, fiind singura stație privată de radio care are emisiune specializată de reportaje (Lumea Europa FM, duminica de la ora 11.00), dar și emisiune dedicată exclusiv interviurilor cu personalitățile momentului – Interviurile Europa FM.

Pentru cei care nu au la îndemână radioul, Știrile Europa FM produc zilnic un jurnal pentru online cu cele mai importante informații ale zilei. Sorin Dragomir a lucrat pentru BBC România și este în echipa Europa FM de 8 ani.

#AMAEFM cu Directorul Știrilor Europa FM, Sorin Dragomir, durează o jumătate de oră, de la 11.30 la 12.00, iar întrebările voastre trebuie să poarte hastag-ul #AMAEFM și să fie adresate contului de twitter @europafmromania.

#AMAEFM este o serie de convorbiri săptămânale între realizatorii Europa FM și utilizatorii de twitter. #AMAEFM are loc în fiecare vineri , de fiecare dată în spatele contului twitter/europafmromania se află un alt jurnalist/ realizator de programe.

#AMAEFM 1 – Ask me Anything cu George Zafiu și Vlad Petreanu – VIDEO

#AMAEFM 2 – Ask me Anything cu Moise Guran – VIDEO