Confidenţialitate

Allen Coliban, primarul Brașovului: Operatorul de transport este pregătit să suplimenteze numărul de mașini către Poiana Brșov | AUDIO

Starea pârtiilor în Poiana Brașov este bună, mai ales că în aceste zile au fost temperaturi negative și a nins. Stratul de zăpadă are o grosime de 30-50 de centimetri, ceea ce atrage tot mai mulți turiști.

Într-un interviu acordat Europa FM, Allen Coliban, primarul Brașovului, recomandă turiștilor dar și brașovenilor care vor să ajungă în Poiana Brașov să folosească mijloacele de transport în comun.

În cazul unui număr mare de persoane, Allen Coliban spune că operatorul local de transport este pregătit să introducă o cursă Brașov –  Poiana Brașov – Brașov la fiecare 6 minute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Din această săptămână s-au deschis  pârtiile din zona inferioară și superioară a Masivului Postăvarul. În această perioadă, în timpul săptămânii, de luni până joi, schiorii beneficiază de reducerea transportului pe cablu. Astfel, pentru telecabina Capra Neagră și telegondolă, în loc de 6 puncte vor fi anulate 5, pentru telecabina Kanzel, se vor anula 4 puncte în loc de 5, iar la telescaunul Ruia, 3 în loc de 4. Valabilitatea punctelor rămase pe ski-pass-urile din sezonul 2019-2020, se prelungește, automat, până în 28 martie 2021.