Confidenţialitate

“All Inclusive” într-o nouă “casă”, pe 11 august

Comedia “All Inclusive” se mută, pentru o seară, de pe scena Teatrului Naţional, care a gazduit-o până în martie, într-un spaţiu în aer liber, cochet şi primitor, pe 11 august, de la ora 20.30. Este vorba de Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase, locul care a devenit în ultimele săptămâni un adevărat “punct fierbinte” pentru iubitorii de spectacole.

Pe scena din Grădina de Vară Herăstrău vor urca: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Vlad Zamfiresc, care semnează şi regia spectacolului. Cei cinci garantează că cele replicile amuzante vă vor descreţi frunţile şi vă vor aduce zâmbetul pe buze, întocmai ca o zi relaxantă de concediu. Totul concentrat în ma puţin de două ore de infuzie comică.

Comedia “All Inclusive” se joacă din 2017, cel mai adesea cu sala plină, iar în anul 2019 a ajuns şi pe scene din Europa, cu subtitrare în limba engleză.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu).

Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acestiu scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.