Confidenţialitate

“All I Want for Chritmas Is You” – pentru prima dată în Top 10 din Billboard 100

Melodia “All I Want for Chritmas Is You“, cântată de Mariah Carey, a fost lansată în 1994, dar abia în acest an a intrat pentru prima dată în Top 10 din Billboard 100, potrivit Le Point.

Cântecul este nelipsit din play-listul de Crăciun.

Titlul a apărut pe un album cu melodii de Crăciun: “Merry Christmas“.

“All I Want for Christmas Is You”, cu un videoclip plin de zăpadă şi costume de Moş Crăciun, a avut o carieră onorabilă la radio.

Însă din cauză că nu a apărut ca single, cântecul nu a intrat în Billboard Hot 100.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.