Confidenţialitate

Alin Petrache, reales la conducerea Federaţiei Române de Rugby

Cu unanimitate de voturi, Alin Petrache a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurată la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani.

Preşedintele în exerciţiu a întrunit susținerea celor 72 de membri afiliaţi, prezenţi la Adunarea Generală.

Fost căpitan al echipei naţionale de rugby, Alin Petrache conduce forul de specialitate din februarie 2017, când a fost ales în unanimitate. Între 2014-2016, acesta a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

“Mă bucur că am primit un nou vot de încredere din partea Adunării Generale. Pentru noi, primordială este campania de calificare la Cupa Mondială din 2023, iar toate eforturile Federației vor fi concentrate în acest sens (…) Prioritatea zero este redobândirea dreptului de folosință gratuită pentru Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf”, a scris acesta pe Facebook.

💪🏻 Mă bucur că am primit un nou vot de încredere din partea Adunării Generale. Pentru noi, primordială este campania de…

Publicată de Alin Petrache pe Sâmbătă, 27 februarie 2021

Mircea Copaci și Bogdan Marinescu rămân vicepreședinți ai forului, alături de fostul rugbist Anton Pisaroglu. Toţi au fost aleşi cu unanimitate de voturi.De asemenea, pentru cele opt locuri de membru din Biroul Federal au fost aleşi cu unanimitate de voturi Marius Tincu, Corneliu Ghenea, Corneliu Negruţ, Neculai Nechitean.

Pentru reprezentarea în Biroul Federal a cluburilor de copii şi juniori a fost votat Andrei Szemerjai, din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi a Asociaţiilor Municipale de Rugby Bucureşti, Ciprian Popa, iar din partea echipelor din SuperLigă, DNS şi rugby feminin, Emilia Vizitiu şi Ştefan Demci.

FOTO: Facebook.com/alinpetrache.ro