Confidenţialitate

Alice în Ţara Minunilor, reinterpretată în ritm de patinaj

Spectacolul pe gheaţă Alice în Ţara Minunilor, programat iniţial pentru data de 29 aprilie, s-a amanat.

Din motive independente de organizatori, show-ul aşteptat de cei mici se va desfăşura pe 7 decembrie.

Biletele cumpărate pentru data de 29 aprilie sunt valabile pentru spectacolul din 7 decembrie.

Cei care îşi doresc recuperarea banilor, sunt rugaţi să trimită un mail pe adresa contact@eventim.ro, până pe data de 20 mai.

Pe 7 decembrie, la Sala Polivalentă din București va avea loc spectacolul “Alice în Ţara Minunilor”, doar că de data aceasta povestea clasică este îmbogățită cu patinaj artistic. Timp de două ore, artişti, stele ale patinoarului rusesc, proiecţii 3D unice și costume de-a dreptul extraordinare vor putea fi admirate într-o poveste altfel.

În 1862, tânărul matematician pe nume Charles Dogson, cunoscut drept Lewis Carroll, a pornit într-o călătorie cu vaporul împreună cu prietenul lui, Reverend Robinson Duckworth şi cele trei fete ale sale, Edith (8 ani), Alice (10 ani) şi Lorina (13 ani). Dorinţa lui Lewis Carroll de a le distra pe cele trei fetiţe a dus la crearea unei poveşti despre o lume de basm, plină de personaje fantastice.

Cartea “Alice în Ţara Minunilor”, apărută în 1865, a alimentat imaginația multor copii dar și adulți iar povestea completaă de patinaj este chiar și mai captivantă. Aşa cum orice poveste începe cu “a fost odată ca niciodată”, aşa începe şi spectacolul “Alice în Ţara Minunilor”, doar că ceea ce urmează este un show pe care nimeni nu-l va putea uita prea ușor.

Biletele pentru spectacolul  “Alice în Ţara Minunilor (pe gheață)” sunt disponibile  pe eventim.ro.