Confidenţialitate

Alice Iacobescu: Acestea sunt alegerile care contează direct în viaţa mea de zi cu zi | VIDEO

Alice Iacobescu explică, într-un mesaj pe frecvențele Europa FM, care este miza alegerilor de duminică, 27 septembrie.

”Duminică merg la vot mai hotărâtă ca oricând. De ce? Pentru că acestea sunt alegerile care contează direct în viaţa mea de zi cu zi, în viaţa mea şi a familiei mele.

Acestea sunt, de fapt, alegerile pentru viaţa pe care ne-o dorim în oraşul sau în satul în care locuim. Acestea sunt alegerile pentru străzi curate şi sigure, pentru spitale echipate, pentru şcoli bine administrate, pentru un aer respirabil şi parcuri, pentru bani publici cheltuiţi cu cap ca să ne fie bine tuturor. Sunt alegeri locale duminică. Nu le rata!”, spune Alice Iacobescu.

Duminică au loc alegerile locale, în România. Prin jurnaliștii săi, Europa FM vă încurajează să vă exprimați opțiunea electorală, prin vot. ”Duminică, puterea e a ta! Folosește-o!” – acesta este îndemnul adresat de vocile care contează, cu care vă întâlniți zilnic și pe frecvențele Europa FM.

Jurnaliști cu experiență vă oferă argumente solide pentru care duminică este important să vă exercitați dreptul democratic de a alege prin vot reprezentanții locali pentru următorii 4 ani.

Pe parcursul acestor zile, pe frecvențele Europa FM și pe europafm.ro, veți regăsi informații utile pentru exercitarea votului, participarea în calitate de observator independent și înțelegerea procesului electoral.

Printre jurnaliștii care dau motive pentru a merge la vot se află Cristian Tudor Popescu, Vlad Petreanu, Cătălin Tolontan, Alice Iacobescu, Cătălin Striblea și Adriana Nedelea