Alianţa USR-PLUS va avea candidaţi unici la alegerile locale din 2020

Alianţa USR-PLUS a anunţat, marţi, că va propune candidaţi unici la alegerile locale de anul viitor, în Bucureşti şi în toată ţara,.

Competitorii vor fi desemnați în lunile următoare.

”Alianţa USR PLUS va propune candidaţi unici la alegerile locale din 2020 în Bucureşti şi în toată ţara. Candidaţii vor fi aleşi în lunile următoare printr-un proces democratic şi pe baza unui regulament stabilit de comun acord. În condiţiile în care legea nu se va schimba şi primarii vor fi aleşi într-un singur tur este esenţial ca partidele care au luptat în ultimii ani împotriva PSD să îşi unească forţele şi să susţină candidaţii cu cele mai mari şanse, candidaţi integri şi competenţi”, a anunţat, marţi, pe pagina de Facebook, Alianţa 2020.

”Nicuşor Dan poate fi un potenţial candidat, el trebuie să se înscrie în procesul Alianţei USR PLUS de desemnare a candidatului unic pentru primăria Bucureşti”, adaugă USR-PLUS.

Conferinţa Municipală USR Bucureşti a decis, la 13 octombrie, susţinerea lui Nicuşor Dan, candidat independent, la scrutinul pentru Primăria Capitalei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS