Confidenţialitate

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei ”Ușor” | VIDEO

Alexandra Ușurelu a lansat videoclipul piesei ”Ușor”, după premiera piesei, chiar de ziua ei, în Clubul de Seară, la Europa FM.

Cântecul scris de compozitorul și producătorul Bobby Stoica, partenerul de viață și de scenă al Alexandrei Ușurelu, este o declarație de iubire și credință și prezintă idei puternice, cântate cu cele mai fine sonorități de instrumente acustice și cvartet de coarde, așa cum s-a impus muzica Alexandrei în ultimii ani.

“Ușor” face parte de pe albumul “Fata care chiar există”, ce urmează să fie lansat pe 14 februarie, nu întâmplător în luna simbol al iubirii. Cea mai bine vândută artistă indie din România și-a câștigat publicul numeros cu o muzică ce nu îngrădește și nu este închisă în timp sau conformată unui trend. Ea te poartă prin sentimente și emoții puternice, printr-o călătorie, o căutare perpetuă și dezarmează prin felul direct și extrem de curat al exprimării.

Cei doi tineri actori, Victor Ion și Miruna Ușurelu, își descriu povestea în gesturi și își caută împlinirea. Miruna este chiar sora mai mică a Alexandrei, iar povestea vizuală este spusă de unul dintre cei mai de succes regizori de videoclipuri ai momentului, SAN.

“Oamenii străbat cale lungă uneori până la fericire, însă asta o face și mai mult dorită. După o perioadă în care toți am fost afectați de tonul ridicat al știrilor, eu mi-am dorit să vin și să spun “Te iubesc, mi-a fost ușor”. Am strâns foarte multe cântece bune pe noul și mult așteptatul meu album și abia aștept să le pot pune din nou în scenă, într-o stare de normalitate dorită de noi toți și în deplină siguranță”, povestește Alexandra.

Piesa  se va auzi duminică, 14 februarie, la concertul online susținut de Alexandra Ușurelu împreună cu band-ul său și cvartetul de coarde Muse Quartet, cu ocazia lansării albumului “Fata care chiar există”. Albumul adună nu mai puțin de 15 cântece sub numele etichetă dat  artistei de publicul ei.

Biletele se găsesc prin iabilet.ro, iar albumul este disponibil pentru precomandă pe alexandrausurelu.ro.