Alexandra Ungureanu lansează coverul după Sam Hunt – „Take Your Time” – VIDEO

După videoclipurile din seria „Music in pROgress”, Alexandra Ungureanu lansează pe piaţa muzicală un nou proiect video, intitulat „413 Sessions”.

Proiectul conţine câteva înregistrari ale unor coveruri, dar şi piese proprii, interpretate de solistă într-o manieră country, o premieră pentru România.

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, spune artista.

„Take Your Time”, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului „413 Sessions”, un duet cu Alex Muşat, un tânăr chitarist.

„Am ales împreună să cântăm o piesă pop-country foarte actuală – Sam Hunt. Ni s-a părut foarte interesantă, pentru că mixează o parte recitată cu o linie foarte melodioasă și am transformat-o într-un duet cu care sperăm să vă impresionăm”, declară Alexandra despre proiect.

Filmările videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperişul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, şi numele proiectului.

Dacă în „Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a ales promovarea turismului românesc, în „413 Sessions” şi-a dorit să scoată la lumină creaţiile unor artişti extrem de apreciaţi, mai ales în străinătate, dar mai puţin cunoscuţi publicului larg.

Printre instrumentalişti se numără Claudiu Purcărin, zis şi „Nașu”, un toboșar alături de care Alexandra a mai cântat pe vremea când acesta făcea parte din trupa Sistem, dar şi Lucian „Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers.

Totodată, Alexandra Ungureanu pregătește o piesă din repertoriul Crush + Alexandra Ungureanu, reinterpretată alături de aceiași muzicieni talentați, dar de data aceasta filmată în interiorul atelierului artistei clujeane Mădălina Mihailovici, într-un decor gândit de ea.