Alexandra Ungureanu cântă live, în premieră, single-ul „Nopţi şi zile” – VIDEO

În această dimineaţă, Alexandra Ungureanu a fost invitată în Deşteptarea, cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, unde a cântat pentru prima dată live cel mai nou single al său, „Nopţi şi zile”.

Alexandra Ungureanu a venit însoţită de băieţii de la The dAdA, alături de care a interpretat astăzi, în premieră, piesa „Nopţi şi zile”, în Garajul Europa FM.

Muzica este compusă de către Adi Cristian Colceru (David Deejay), iar versurile sunt scrise de Ioana-Andreea Moldovan (AMI).

„Împreună cu The dAdA cânt de un an de zile, avem şi un single împreună care se numeşte Ne iubim. Au venit să mă ajute să cântăm şi single-ul meu” a spus artista în Deşteptarea.

Videoclipul piesei „Nopţi şi zile”, lansat tot în această dimineaţă pe Youtube, a fost filmat, anul trecut, în Malibu, California.

Nopţi şi zile este o piesă scrisă de David Deejay. Videoclipul piesei este filmat în Malibu anul trecut, pe vremea asta. Eram la New York şi am zis, dacă tot sunt la New York, hai să fac un clip„, a declarat Alexandra Ungureanu.

„E un clip de stare, nu am intenţionat să prind opulenţa L.A.-ului, ca să vadă lumea sigla Hollywood-uluici aflându-mă acolo am preferat să mă plimb pe plajă, nostalgică, într-un loc ferit de lume, ca să iasă pe starea piesei, un pic mai tristă”, a explicat cântăreaţa în Deşteptarea.