Alexandra Ungureanu a încheiat #mamucachallenge cu un concert emoționant, în Funky Lounge Herăstrău – GALERIE FOTO

Cea mai emoționantă lansare muzicală din acest an, piesa ”Mămucă”, a fost pretextul uneia dintre cele mai intense evenimente muzicale ale acestei veri. Asta pentru că Alexandra Ungureanu a reușit să creeze o adevărată mișcare pe Instagram în cadrul căreia fiecare dintre noi s-a putut reconecta cu mama prin intermediul unei piese sensibile.

Piesa „Mămucă” este compusă de Alexandra Ungureanu alături de Skizzo Skillz, Sebastian Lazăr, Teodora Pacurar și Vlad Mazarel și este inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei.

Denumită generic “#mamucachallenge”, provocarea de pe Instagram, i-a adus în acealași loc pe copii și pemamele lor, joi seara, în Funky Lounge Herăstrău, la un concert organizat de Cat Music și Alexandra Ungureanu.

Artista a cântat alături de bandul său mai multe hituri, dar și câteva coveruri, alături de mai multe duete surpriză alături de corul Meloritm. Între surprizele care au avut parte de aportul celor mai bune voci de copii s-a aflat și piesa ”Mămucă”, într-o interpretare specială, susținută de Alexandra Ungureanu chiar în fața mamei ei, cu emoții vizibile în fața acestei declarații sincere de dragoste.

Printre vedetele prezente la eveniment s-a aflat și Andreea Bălan, devenită în acest an mamă, care a cântat vizibil emoționată și ea piesa Alexandrei Ungureanu – ”Mămucă”.