Confidenţialitate

Alexandra Dulgheru a învins-o pe Eugenie Bochard, numărul 1 canadian

Alexandra Dulgheru a învins-o, sâmbătă, pe numărul 1 canadian, Eugenie Bochard, 7 WTA, după un ultim ghem dramatic, care a avut şapte egalităţi, a durat peste 12 minute.

Alexandra Dulgheru a câştigat cu 6-4, 6-4, după o oră şi 37 de minute de joc.

La finalul partidei, Dulgheru s-a îndreptat imediat spre loja în care se afla staful României şi coechipierele Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Ea a mimat că refuză să dea mâna cu ei, ironizând astfel gestul lui Bouchard, care nu a acceptat să-i strângă mâna la tragerea la sorţi de vineri.

În tot acest timp, Eugenie Bochard a aşteptat-o la fileu pe Alexandra Dulgheru, pentru a-i strânge mâna, aşa cum a promis vineri. După “mica scenetă” pusă în practică în sala din Montreal, românca a mers şi a dat mâna cu sportiva canadiană.

“Am încercat să nu facem lucrul acesta, dar ţinând cont că am câştigat meciul ne-am permis să facem o mică ironie”, a precizat căpitanul nejucător Alina Tecşor.

În primul meci, Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda (260 WTA), după două ore şi 39 de minute de joc. Begu a fost vizibil afectată în setul trei de o problemă la piciorul stâng.