Confidenţialitate

Accidentat la gleznă, Zverev nu va participa la Wimbledon

Jucătorul de tenis Alexander Zverev, semifinalist la Roland Garros, nu va participa la Wimbledon. Acesta s-a accidentat la gleznă în semifinala pe zgura pariziană jucată împotriva lui Nadal. Germanul ar putea lipsi de pe teren luni bune.

Alexander Zverev, numărul 3 mondial, s-a accidentat în semifinale la Roland Garros după ce şi-a răsucit glezna în cursul meciului cu spaniolul Rafael Nadal. Jucătorul de tenis spune că are mai multe ligamente rupte.

Fratele său, Mischa Zverev, a declarat marţi pentru cotidianul Bild că “Wimbledon este exclus, asta-i clar”, în condiţiile în care turneul londonez de Grand Slam va fi de pe 27 iunie.

“Dacă unul sau două ligamente sunt rupte, ar putea alerga din nou săptămâna viitoare. Dacă sunt mai multe, atunci ar putea dura luni de zile”, a declarat fratele lui Alexander Zverev.

Germanul ar putea rata în acest caz și ultimul turneu major din acest an – US Open – care începe la finalul lunii august.

Citește și: Vârsta minimă la patinaj artistic va creşte de la 15 ani la 17 ani pentru competiţiile de seniori, a decis Federația Internațională