Confidenţialitate

Alessandro Safina: Mă gândesc să mă mut în România – INTERVIU VIDEO

Într-un interviu video acordat în exclusivitate pentru Europa FM, tenorul Alessandro Safina vorbește despre legăturile sale puternice cu România, fiul său fiind român, și mărturișeste că ia în calcul să închirieze sau să cumpere un apartament în București.

În interviul realizat de Toader Păun, Alessandro Safina explică și de ce nu s-a putut întâlni cu fanii săi, în decembrie anul trecut, și, cu o sinceritate debordantă, afirmă că încă nu a terminat de pus la punct programul spectacolului pe care îl pregătește în aprilie la București.

Tenorul italian Alessandro Safina are o cariera strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene.

El a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – “Opera-Rock”– dupa cum îl numeşte el însuşi. Celebrul tenor italian a cucerit inimile româncelor cu piesa “Luna” din serialul “Clona”, single-ul ce a staţionat după lansare, în vârful topurilor timp de 14 săptămâni.

Alessandro Safina a fost inclus in topul „Great Performances” de catre un publicul american. Alessandro Safina a fost inclus în Top 50 cele mai frumoase persoane din lume (2002) de către revista People’s Magazine, pe locul 8.

Tenorul Alessandro Safina urmează să concerteaze pe 14 aprilie în Bucureşti, la Sala Palatului, de la ora 19:00.