Alertă la Iași din cauza unei posibile răzbunări a interlopilor împotriva agentului de vânzări şantajat de Adrian Corduneanu

 

Barbatul care l-a denunțat pe unul din liderii clanului Corduneanu are aproximativ 30 de ani, este căsătorit şi are un copil.

Surse judiciare au declarat pentru Europa FM că el merge la serviciu însoţit de doi poliţişti înarmaţi, care au fost desemnaţi să îl păzească. Anchetatorilor le este teama de o posibilă răzbunare a interlopilor din clanul Cordunenilor. Oamenii legii au informații potrivit cărora denunțatorul ar putea fi în pericol. Polițiștii ieşeni asigură paza permanentă a celui vizat.

Adrian Corduneanu se află în prezent în arest preventiv. El este considerat a fi al doilea în ierarhia celui mai cunoscut clan din Iași. Procurorii au cerut arestarea sa pentru șantaj, după ce polițiștii au primit o plângere și au făcut verificări.

Acestia spun că începând cu luna octombrie a anului trecut Adrian Corduneanu ar fi obținut prin constrângere morală și fizică suma de 35.000 de lei de la reprezentantul unei firme care vinde materiale de construcție în Iași.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS