Confidenţialitate

Alerta cu bombă de la Oregon Park, Pipera, falsă. Poliția Capitalei: Activitatea a fost reluată | VIDEO

A fost alertă cu bombă azi la Oregon Park, din cartierul Pipera, în clădirea în care funcționează Europa FM și Virgin Radio. Potrivit poliției, în jurul orei 13.00 a fost primit un apel la 112 prin care o persoană a anunțat că la sediul unui post de radio există un dispozitiv exploziv. Sute de angajați din clădire au fost evacuați. Programul obișnuit Europa FM și Virgin Radio a fost oprit pentru aproape 40 de minute, timp în care polițiștii și pirotehniștii au făcut verificări în interiorul clădirii. Alerta s-a dovedit a fi falsa.

„Activitatea a fost reluata. Nu a fost identificată nicio situație cu potențial periculos”, a transmis Poliția Capitalei.

Reporter: Ce vi s-a spus la evacuare?

Persoană evacuată: „Nimic”.

O altă persoană evacuată: „Că e ceva atentat de bombă”.

Femeie: „Nu mi s-a spus nimic. Am ieșit noi… Așa trebuie să facem. Când sună alarma, trebuie să ieșim afară”.

O altă femeie a spus că i-a fost comunicat că „este o amenințare cu bombă”. 

„Abia ne-am apucat hainele”, a spus o altă femeie.

„Nu ne-am luat nimic”, a adăugat o altă persoană.

Știre inițială

Alertă cu bombă la Oregon Park, Pipera. Ne cerem scuze! Din acest motiv, programul Europa FM se modifică. Vă mulțumim pentru înțelegere!

În jurul orei 13.00, prin apel 112, o persoană a anunțat ca la sediul unui post de radio, situat în sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6, precum și ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor. Specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări.

Sursa foto: Amator

Autor: Carmen Zanfir