Confidenţialitate

Alerta cu bombă de la un magazin din Capitală, falsă

Verificările făcute la un magazin din zona Tineretului din Capitală, după ce o persoană a anunţat la 112 joi dimineaţă că acolo a fost plasată o bombă, s-au încheiat, fără a fi găsit vreun explozitiv .

Potrivit poliţiştilor, restricţiile în zona au fost ridicate, pirtotehniştii stabilind că alerta a fost falsă.

Conform poliţiştilor, în jurul orei 9.00, prin 112 a fost primit un apel de la o persoană care a anunţat că într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Poliţiştii au evacuat toate persoanele din magazin şi au restricţionat traficul în zonă, iar pirotehniştii au făcut fac verificări.

“În urma incidentului semnalat în această dimineaţă, referitor la identificarea unui colet suspect în interiorul magazinului Mega Image din zona Tineretului, angajaţii din magazin împreună cu echipajul de Poliţie sosit la faţa locului au luat măsurile de urgență necesare și au efectuat verificări detaliate la fața locului. În acest moment magazinul este închis pentru a se efectua verificarea amanunţită a pachetului suspect de către echipele de pirotehnişti prezente la faţa locului. Ne cerem scuze clienţilor pentru neplăcerea creată şi îi asigurăm că în continuare magazinul va fi monitorizat cu strictețe și vor fi sporite măsurile de siguranță”, se arată într-un comunicat al reprezentanților magazinului.