Alegeri locale 2016: Emil Boc și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal pentru un nou mandat la primărie. El este susținut de PNL.

Emil Boc a spus că își dorește ca orașul Cluj-Napoca să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România.

“Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Urmăresc ca, în următorii patru ani, Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitatea a vieţii. Acest lucru este posibil şi am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că, împreună cu echipa PNL, putem avea, în Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a spus Emil Boc.

În opinia sa, „calitatea vieţii” înseamnă calitatea mediului de afaceri, a sănătăţii, a educaţiei, a infrastructuri, a mediului cultural.

„Am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş din România în materie de calitate a vieţii. Nu putem fi mai buni decât Bucureştiul, în termenii populaţiei, pentru că e Capitală, dar Clujul poate fi oraşul numărul unu în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”, a spus Emil Boc.

Emil Boc este şi pe primul loc pe lista de consilieri locali a PNL Cluj-Napoca.

La Biroul Electoral Judeţean Cluj s-au depus și dosarele de candidatură ale PNL pentru Consiliul Judeţean Cluj. Pe primlor loc este vicepreşedintele partidului, Alin Tişe. De altfel, Alin Tișe este şi propunerea liberalilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Cluj.

Alin Tişe a mai deţinut funcţia de preşedinte al CJ Cluj în perioada 2008 – 2012.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS