Confidenţialitate

Alan Rickman, în ultimul său film, “Eye In The Sky” – VIDEO

Talentul actorului britanic Alan Rickman, care s-a stins din viaţă pe 14 ianuarie la Londra, cunoscut şi pentru rolurile interpretate în filme precum „Die Hard”, „Truly Madly Deeply” şi „Robin Hood Prince of Thieves”, mai poate fi admirat în ultimul său film “Eye In The Sky“, ce va avea lansarea în această primăvară.

Lungmetrajul britanic “Eye In The Sky“, din distribuţia căruia fac parte actorii pe Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman şi Barkhad Abdi, este regizat de Gavin Hood, după un scenariu scris de Guy Hibbert.

Filmată în Africa de Sud, pelicula spune povestea colonelului Katherine Powell, interpretat de actriţa Helen Mirren, care conduce o misiune secretă cu drone. Ţinta misiunii lor este capturarea unui grup de terorişti din Kenya, Africa. Katherine Powell, împreună cu general-locotenentul Frank Benson, jucat de Alan Rickman spionează tabăra teroriştilor, până când descoperă că misiunea lor a luat o turnură nefavorabilă.

“Eye In The Sky” a avut premiera în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2015. Lansarea în cinematografele din SUA va avea loc pe 11 martie 2016, iar în Marea Britanie pe 8 aprilie 2016.