Alain Delon, spitalizat

Actorul Alain Delon, în vârstă de 81 de ani, a fost spitalizat şi a suferit o operaţie la picior, intervenţia fiind una programată cu mult timp în urmă, a declarat fiica sa, Anouchka, pentru Le Parisien.

„Era o operaţie programată de doi-trei ani pentru că avea probleme de circulaţie la picior”, a declarat miercuri fiica actorului.

Revista Ici Paris a publicat recent o ştire despre Alain Delon cu privire la „urgenţa” unei operaţii grave la inimă, însă Anoushka a infirmat acest lucru.

„Trebuie să ne oprim să mai îngropăm oamenii, este insuportabil”, a spus fiica actorului într-un interviu pentru Le Parisien.

Potrivit artistei în vârstă de 26 de ani, Alain Delon a fost operat pe 19 septembrie şi se află încă în spital. Ea a adăugat că este în formă şi că va fi externat curând.

De la moartea actriţei Mireille Darc, pe 28 august, au circulat multe zvonuri în presa franceză despre starea de sănătate a lui Alain Delon.

Chiar el s-a arătat pesimist și a declarat pentru Paris Match, la câteva zile după dispariţia actriței: „Nu mai am mulţi ani de trăit fără ea, nu prea mulţi ani de suferinţă. Ea, cel puţin, nu mai suferă. Se odihneşte. Fără ea, pot să plec şi eu”.

Cu o carieră impresionantă şi peste 100 de interpretări memorabile, actorul, producătorul, scenaristul şi regizorul Alain Delon aniversează anul acesta 60 de ani de la debutul său în cinematografie.

După rolul din „Ghepardul”, în regia Luchino Visconti, în 1964, Alain Delon a fost nominalizat pentru prima dată la Globul de Aur.

Festivalul de la Berlin i-a acordat Ursul de Aur onorific în 1995, iar în 2005 a fost numit Ofiţer al Legiunii de Onoare de către preşedintele Jacques Chirac, pentru contribuţia sa la arta cinematografică.

Alain Delon a fost invitatul de onoare al Festivalului Internaţional de Film Transilvania 2017 (TIFF).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS