Confidenţialitate

Alain Delon, la funeraliile prietenului Jean-Paul Belmondo

La funeraliile lui Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai importanţi actori francezi din ultimul secol, participă colegul și bunul lui prieten Alain Delon, care, sprijinit într-un baston, a sosit vineri la biserica Saint-Germain-des-Prés din Paris.

În vârstă de 85 de ani și având dificultăţi mari de deplasare, veteranul actor francez a zâmbit atunci când fotografii i-au cerut să îşi scoată masca de protecție.

Alain Delon nu a putut să asiste la omagiul naţional adus, joi, de autorităţile franceze actorului Jean-Paul Belmondo la Domul Invalizilor din Paris, în frunte cu preşedintele Emmanuel Macron.

Luni, când presa franceză a anunţat decesul lui Jean-Paul Belmondo, la vârsta de 88 de ani, Alain Delon s-a declarat “complet distrus” şi a spus că “nu ar fi fost deloc rău” dacă ar fi “plecat împreună”.

La câteva minute după sosirea lui Alain Delon, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Jean-Paul Belmondo a fost transportat în biserică, în mijlocul aplauzelor a sute de persoane care s-au reunit în jurul lăcaşului de cult pentru a asista la funeraliile private ale regretatului actor, care au loc în exclusivistul arondisment VI din Paris.

FOTO: Europe 1