Ai fler pentru investigaţie? Filme şi seriale care îţi pun la încercare calităţile de detectiv – VIDEO

Pentru momentele în care vrei să te alături celor mai buni detectivi și jurnaliști de investigație în misiunile lor, am pus la cale o listă cu patru producții de calitate – două filme și două seriale – pe care le puteți adăuga în program, după preferințe.

Jaful Perfect

Energie, istețime, spectacol și magie, povestea aceasta cu iz de Peter Pan te invită să te lași dus de val fără prea multe prejudecăți, dar cu ochii pe autorii unui…jaf perfect.

Poţi urmări Jaful Perfect oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Prizonierii

Nominalizat în 2014 la categoria Cea mai bună imagine, thrillerul american se concentrează pe răpirea a două tinere fete din Pennsylvania și pe căutarea acestora. Te invităm să-ți testezi propriile abilități de detectiv alături de Hugh Jackman și Jake Gyllenhaal.

Poţi urmări Prizonierii oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Detectivii din Louisiana

Continuăm cu un serial. De fapt, cu unul dintre cele mai bune seriale-dramă de investigație ale anului trecut. Acțiunea îi are în centru pe Martin Hart și Rustin Cohle, doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului, în 2012. Analizând cazul din nou, detaliile crimei – pline de conotații oculte – sunt însoțite de perspectiva asupra parteneriatului Hart-Cohle și a vieții lor personale.

https://www.youtube.com/watch?v=TXwCoNwBSkQ

Poţi urmări Detectivii din Louisiana oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.

Redacţia

Centrat pe viața profesională alertă – și uneori pe muchie de cuțit – a membrilor redacției unei televiziuni, dar și pe viețile lor personale, serialul-dramă Redacția te ține cu sufletul la gură prin fiecare episod de 70 de minute. Pe măsură ce prezentatorul de știri Will McAvoy, împreună cu producătorul executiv, colegii de redacție și șeful lor, încearcă să respecte misiunea de a realiza știrile cât mai bine posibil, echipa se confruntă cu diverse probleme etice, profesionale și personale.

Poţi urmări Redacția oricând şi de pe orice device cu ajutorul Telekom TV. Click aici pentru mai multe detalii.