Confidenţialitate


AGROTURISM & GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, primul eveniment dedicat antreprenoriatului în mediul rural inspirat de produsele și tradițiile culinare autentic românești


AGROTURISM & GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, primul eveniment dedicat antreprenoriatului în mediul rural inspirat de produsele și tradițiile culinare autentic românești

Agentia TMT PR în parteneriat cu AgroTransilvania Cluster, organizează la Cluj pe 18 octombrie, AGROTURISM & GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, primul eveniment dedicat antreprenoriatului în mediul rural inspirat de produsele și tradițiile culinare autentic românești.

Evenimentul va reuni vectori de decizie cu antreprenori din agroturism, turism rural și gastronomic în cadrul unui program ce va include Conferintă, Expozitie + Târg cu vânzare produse tradiționale, Cină + Spectacol culinar demonstrativ.

Ultima parte a evenimentului este adresată și comunității de afaceri locale. Astfel, sunt asteptați pentru o seară de socializare într-un cadru informal tradițional, reprezentanți ai celor mai relevante camere bilaterale și asociații de business active în Cluj precum AFA, BRCC, BEROCC, ARIES, ASEMER, IBC, DWNT.

De asemenea, prezenți la eveniment vor fi și E.S Mihael Zupančič, Ambasadorul Republicii Sloveniei în România, și Arie Veldhuizen, Consilier Agricultură, Industrie Alimentară și Natură, Ambasada Olandei în România.

Invitații speciali ai spectacolului culinar sunt doi entuziaști promotori ai gastronomiei românești:

Mircea Groza – maestru bucătar, etnolog si veritabil arheolog culinar, aflat mereu în căutarea filonului vechi și autentic ce definește bucătăria țărănească și stilul de viață rural. Din anul 1977, lucrează în turism şi a observat cât de importantă este mâncarea pentru activitatea turistică. A devenit astfel un adevărat promotor și purtător de cuvânt al patrimoniului gastronomic românesc la nivel național și internațional deopotrivă.

Chef Nico Lontras – este unul dintre cei mai buni bucătari români. Nu o spunem doar noi, ci majoritatea covârşitoare a colegilor săi de breaslă. S-a întors în România în toamna lui 2013, după o îndelungată perioadă de experimentare în Germania, Irlanda, Estonia și Norvegia. Nico a câștigat reputația unui alchimist: transformă aurul în aur contemporan, adică reţetele tradiţionale în fine-dinning, păstrându-le însă gustul autentic.

Agenda detaliată și formularul de înregistrare la eveniment sunt disponibile pe conferinte.tmtpr.ro.


Ultimele stiri
În Prahova, instalaţiile sunt umplute cu apă, de vineri, la ora 23.00. Prin mesaje RoAlert populația e sfătuită…

Directorii de școli și inspectorii școlari vor fi schimbați anul viitor, iar concursurile ar urma să aibă loc…

Mai multe cluburi din SuperLiga României îi cer lui Nicușor Dan să nu promulge legea care stabilește că…

Un susținător al lui Călin Georgescu, obligat de instanță să achite 50.000 de lei daune morale unui bărbat…

Legea Nordis, promulgată de președintele Nicușor Dan: „Sumele plătite de cumpărători nu pot fi folosite în alte scopuri…

Percheziții ale Parchetului European la Primăria Târgu Jiu. Cercetările au legătură cu unele achiziții făcute în școli cu…

Premierul Bolojan: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă menajeră va fi reluată în Prahova. Despre responsabili: „Dacă…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…