Aglomeraţie pe A 1. Se circulă în coloană 3 kilometri

Traficul se desfășoară cu dificultate, duminică, pe Autostrada A1 București-Pitești, în zona lucrărilor pe podul peste râul Argeș, circulându-se în coloană pe o distanță de aproximativ 3 kilometri, anunță Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă cu dificultate, în coloană, pe o distanță de aproximativ 3 kilometri.

Sursa citată precizează că rutele alternative sunt următoarele:

– pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

– pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) – DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin – Vale).

„De asemenea, între kilometrii 70 şi 120, circulaţia pe autostradă se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie măruntă”, mai arată Infotrafic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS