Agenţia Naţionala de Integritate a sesizat comisia de cercetare a averilor, pentru un medic din Gorj

Medicul nu poate justifica 250 de mii de euro. Este vorba despre fosta şefă a secţiei Oftalmologie a Spitalului de Urgenţă din Târgu-Jiu, anchetată şi în dosarul mafia permiselor.

Dana Vodislav a investit în imobile şi a depus în conturi o sumă aproape dublă faţă de veniturile caştigate de aceasta şi familia sa în perioada analizată de inspectorii ANI, respectiv 5 ani, 2007-2012.

Medicul a intrat în atenţia Agenţiei de Integritate, după ce, anul trecut, în urma unor percheziţii a fost găsită în casă, suma de peste 850.000 de lei. Pentru diferenţa de 250.000 de euro pe care n-a putut-o justifica, ANI a sesizat comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Dana Vodislav a fost şefa secţiei Oftalmologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu şi suspendată din această funcţie, anul trecut, când a fost arestată, alături de alţi medici, în dosarul numit de presă, mafia permiselor. Aproximativ 6 luni s-a aflat în arest preventiv, iar în prezent este în arest la domiciliu. In acest dosar, anchetatorii au comunicat că în Gorj funcţiona o adevarată reţea de fabricare a permiselor de conducere. Medicii, pe mână cu instructorii auto, eliberau acte fictive, iar apoi poliţiştii, complici şi ei la acţiune, emiteau permisele auto.