Agentia de turism NEOTOUR îți personalizează vacanța (P)

Ieftin, sigur și bine organizat. Vara asta, pachetele de vacanță vin cu propriul stil. Un stil pe care îl poți personaliza, perfecționa și adapta nevoilor tale la NEOTOUR. Agenția de turism care a depășit trendul vacanțelor low-cost, oferind în continuare prețuri mici, dar într-un mod mult mai liber, mai accesibil și mai bine organizat.

O agenție de turism care s-a perfecționat în organizarea congreselor, a conferințelor și a team-building-urilor pentru companiile naţionale şi internaţionale, dar care și-a păstrat deschiderea către turiști, oferind în continuare sejururi individuale și pentru grupuri, alături de servicii de ticketing.

De peste 10 ani pe piața din România, NEOTOUR rămâne una dintre puținele agenții ale cărei destinații variază în funcție de cerințele clientului. Astfel, fie că vrei excursii în destinații cunoscute (Grecia, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Austria, Cehia, Italia, etc.), circuite în Europa sau sejururi exotice (Spania, Maldive, Mauritius, Dubai, etc.), NEOTOUR îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza vacanța în funcție de nevoi.

Descoperă o agenție dedicată ție, clientului, și trăiește cele mai frumoase vacanțe, gândite și create special pentru tine. Intră în agențiile NEOTOUR și plănuiește-ți o altfel de vacanță. Plănuiește vacanța ta.

Pentru informatii si rezervari accesati www.neo-tour.ro!